tekenwerkzaamheden

Wij hebben een eigen tekenafdeling

 

T Tekenen met Stabicad:

 Tekenen met o.a. Stabicad betekend niet alleen voor ons als installateur tijdwinst en dus kostenbesparend, maar is dit ook zeer zeker voor u als opdrachtgever.

De kracht van Stabicad is een bijna onuitputtelijke bron van bouw– en installatie technische symbolen welke m.b.v. een intelligente database allerlei berekeningen kunnen uitvoeren.

 Adelo Elektrotechniek  kan, indien wij de “bouwkundige onderlegger” aangeleverd krijgen, in een zeer kort tijdbestek, zeer complexe tekeningen vervaardigen compleet met volledige installatieschema’s en of blokschema’s. Ook hebben wij een eigen plot service zodat wij u tekeningen ook kunnen afdrukken van A4 formaat t/m A0.

  

 NIEUW: BIM (Bouw Informatie Modellering 3D):

BIM is al eigenlijk niet meer weg te denken in de installatie branche en is nu ook al langzamerhand een gemeengoed aan het worden in de bouwwereld.

Bij BIM moet u vooral denken aan het integreren van meerdere installatie disciplines in één teken pakket en één data base van gegevens.

Hierdoor is het mogelijk om tijdens het ontwerp van een installatie al te zien, waar zich eventuele knelpunten bevinden en dit te elimineren voor aanvang van het bouwproces. Uiteraard wordt dit alles in een 3D concept voor u uitgewerkt door ons.

Wij maken hiervoor gebruik van het tekenprogramma AUTODESK REVIT 2015

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van het BIM concept (het “bimmen“) en wilt u wellicht in de toekomst ook een project uitvoeren m.b.v. het BIM concept, neem dan contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden.

.