KNX Domotica Systemen

domoticasystemen

We hebben deskundige en bevoegde personen in dienst die in staat zijn om voor elke situatie een passende oplossing te bedenken.

Domotica betekent vrij vertaald huisautomatisering en bestaat uit vele vormen. Een heldere definitie is er eigenlijk niet. Wij gebruiken liever de beschrijving “slim wonen en werken”.

Door het bedenken van een logisch leidingstelsel in een gebouw, zodat we de basissystemen slim met elkaar kunnen verbinden en u vervolgens met de smartphone of tablet alle elektronica in huis kan bedienen.

Er is een enorme veelzijdigheid aan mogelijkheden. Domotica moet je zien, voelen en ervaren. De planfase bij nieuwbouw of verbouw is hét moment om u te verdiepen in slim wonen en werken. Tijdens de bouw of na oplevering kunnen zich grote beperkingen voordoen. Wie optimaal gebruik wil maken van domotica start op tijd.

Mogelijkheden van domotica
Bekijk onze “nieuws” pagina voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van domotica. Zo schrijven we over de nieuwste domotica producten, maar laten we ook voorbeelden zien van toepassingen. Laat u inspireren! En heeft u vragen, neem dan contact op met ons op voor een persoonlijk advies.