Inbraakbeveiliging

Met een investering in een inbraakinstallatie kan u verzekeringspremie verlagen

SSteeds vaker wordt men geconfronteerd met criminele activiteiten. Door de toename van dure materialen en middelen worden bedrijfspand een steeds interessanter object voor criminelen.

Het Nationaal Centrum voor Preventie (NCP), dat zich ten doel stelt om de inbraakpreventie te bevorderen, heeft namens de verzekeraars een puntensysteem ontwikkeld dat de inbraakgevoeligheid van een pand meet. E.e.a. is uitgewerkt volgens het BORG kwaliteitssysteem. De regelingen die hieruit voortvloeien zijn tot stand gekomen in de Raad Criminaliteitspreventie van het NCP.

Een investering in een inbraakinstallatie kan u verzekeringspremie verlagen of kan door een verzekeraar verplicht gesteld worden. Hierbij kan de verzekering eisen dat de installatie voldoet aan de BORG regeling van het  NCP.

Adelo Elektrotechniek kan in overleg met u een passende inbraakinstallatie ontwerpen die ook aan de BORG eisen voldoet. Hierbij wordt ook ruim aandacht besteed aan het bedieninggemak en autorisatie van de verschillende medewerkers. Niet iedereen hoeft namelijk toegang te hebben tot alle ruimten op alle gewenste tijdstippen.